У росіянина конфіскували земельну ділянку на Львівщині

1706 0
Незаконно володіючи земельними наділами, чоловік ще й здавав їх в оренду.
фото умовне

фото умовне

Прокуратура забезпечила конфіскування земельної ділянки, яка перебувала у власності росіянина на Львівщині. Йдеться про землю сільськогосподарського призначення загальною площею майже 0,3 га. Вона розташована на території Жовківської територіальної громади. Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області. 

Встановлено, що громадянин рф отримав у спадок вищевказану земельну ділянку. Проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, упродовж року він не здійснив відчуження землі. В подальшому чоловік передав її в оренду аграрній фірмі, за що отримував плату. Завдяки наполегливій позиції прокуратури та вжитим заходам земельну ділянку повернуто у державну власність, відповідні відомості внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Читайте також: Біля Львова невідомі самовільно захопили 50 га землі і завдали збитків майже на 2 млн грн

Нагадаємо, Служба Безпеки України викрила чергові земельні ділянки, якими володів громадянин рф на Львівщині. Їх передадуть у власність держави. Йдеться про два гектари землі вартістю 4,4 млн грн, що розташовані в Дрогобицькому районі.

Юлія Кметик

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!