У Рясному збудують ще одну багатоповерхівку з комерційними приміщеннями та паркінгом

2597 0
Будівля матиме велику комерційну складову та паркінг.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

На вул. Величковського у Львові, що в мікрорайоні Рясне-2, збудують ще одну багатоповерхівку. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили сьогодні, 14 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Йдеться про будинок, що на ділянці, де вже поруч є житлові комплекси висотою 10 поверхів. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, у цьому випадку пропонують сформувати житло за новини стандартами: зробити перехід від 7 до 10 поверхів. Окрім цього, будівля матиме велику комерційну складову та паркінг.

Читайте також: У Львові попереджають про незаконне будівництво багатоповерхівки у мікрорайоні Скнилова

Містобудівні умови та обмеження на зведення багатоквартирних житлових будинків змішаного типу із розіщенням об’єктів ділового, культурного та комерційного призначень отримало ТзОВ «СБМ Захід». За даними аналістичної системи Youcontrol, компанія зареєстрована у квітні минулого року у Львові на вул. Величковського та займавється наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим бенефіціарним власником компанії є Богдан Слобода.

Нагадаємо, напередодні виконком ЛМР дозволив збудувати 16-поверховий житловий комплекс на вул. Величковського із дворівневим паркінгом. Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво отрималоТзОВ «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна». Раніше, за даними сайту «Наші гроші. Львів», власниками компанії були Марія та Володимир Швед, з чиїм іменем у Львові пов’язані кілька будівельних скандалів. Зокрема, реконструкція будинку без дозвільних документів на вул. Зеленій, знищення цінної мозаїки на магазині «Океан», будівництво в парку «Знесіння».

Ольга Коваль

Візуалізація з презентації ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!