У Шевченківському районі Львова висадили нові дерева. Фото

1208 0
Дерева посадили в межах загальноміської акції «Хочу посадити дерево».
Фото: управління еколології та природних ресурсів ЛМР

Фото: управління еколології та природних ресурсів ЛМР

На вулицях Шевченківського району Львова висадили 22 дерева. Про це повідомили в управлінні екології та природних ресурсів ЛМР.

Посадили такі дерева:

  • дуби,

  • клени Фрімана,

  • граби Лукас,

  • платани,

  • сакури та інші дерева.

Дерева посадили в межах загальноміської акції «Хочу посадити дерево». Її започаткували у 2020 році, пропонуючи мешканцям долучатись до озеленення свого міста.

Читайте також: У сквері на площі Юра у Львові висадили дерева. Фото

Зазначимо, що цьогоріч рекордна кількість львів'ян взяли участь в акції «Хочу посадити дерево». Зафіксували 157 заявок, що найбільше за три роки дії акції.

Нагадаємо, що у львівському парку «Залізна Вода», неподалік центрального входу з вулиці Стуса, висадили Алею пам'яті Героїв. Вісім родин загиблих військовослужбовців зі Львова вирішили в пам’ять про своїх захисників посадити дерева.

Фото управління екології та природних ресурсів ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!