У шпиталі на Львівщині помер український захисник Ігор Крайвен

4237 0
Захисника вдалося евакуювати з Маріуполя до лікарні у Новояворівську.
ФОТО: Ludmila Lazareva

ФОТО: Ludmila Lazareva

19 травня у Новояворівському шпиталі помер військовий з Маріуполя Ігор Крайвен. Від початку російського вторгнення чоловік захищав рідне місто. Про це повідомила Людмила Лазарева у Фейсбук. 

Читайте також: Захисник Маріуполя показав прощальні світлини із «Азовсталі»

«Ігор добровільно, з перших днів війни на Донбасі, пішов боронити Батьківщину. У 2022 році від самого початку героїчно захищав рідний Маріуполь. У цей період втратив матір. Втратив рідну домівку. Був поранений. Його чудом вдалося вивезти зі шпиталю в палаючому Маріуполі у лікарню міста Новояворівськ, але, на жаль, лікарі його врятувати не змогли», — написала Людмила Лазарева.

Похорон відбудеться по обіді 21 травня у Новояворівську.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!