У Сокільниках збудують дитячий садок. Деталі

4763 0
Новий дитсадок на 75 місць мають збудувати до кінця року.
Фото: ілюстративне

Фото: ілюстративне

Сокільницька сільська рада 16 травня підписала договір із ТОВ «Західбудком» на будівництво дошкільного навчального закладу за 24,5 млн грн. Про це повідомляють «Наші.Гроші.Львів» із посиланням на сайт електронних закупівель Prozorro.

Відповідно до договору, майбутній дитячий садок розрахований на 75 місць. У садочку облаштують підвісні стелі «Армстронг», дах покриють металочерепицею та зроблять керамічну підлогу. Надворі влаштують тротуари, газони та поставлять лавки і дванадцять тіньових завісів. Усі робити мають завершити до кінця року.

Переможець тендеру компанія «Західбудком» отримає прибуток у розмірі 0,4 млн грн. У закупівлі вони конкурували з львівським підприємством «Фірма "Інтербуд"». Переможець залучатиме субпідрядника ТОВ «Компанія «Спецпроектбуд» (на суму до 6 млн грн), власником якого є Іван Іваник та Сергій Пшеченко.

Читайте також: Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

Згідно з інформацією сайту Youcontrol, ТОВ «Західбудком» зареєстроване у 2007 році в Івано-Франківську, а потім фірма змінила реєстрацію на Львів. Її власником є Юрій Іваник, а керівником — Орися Іваник. Основним видом діяльності підприємства є будівництво житлових і нежитлових приміщень

Нагадаємо, у Львові на вулиці Княгині Ольги можуть побудувати новий дитячий садок на 120 місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!