У столиці відновлює роботу Київська дитяча залізниця. Графік

1732 0
Вона їздить Сирецьким парком.
Київська дитяча залізниця. Фото: Київська дитяча залізниця у Facebook

Київська дитяча залізниця. Фото: Київська дитяча залізниця у Facebook

Цієї суботи, 4 червня, Київська дитяча залізниця розпочинає 69-й сезон руху поїздів, пасажирських перевезень та навчально-виробничої практики. Про це повідомляє перший заступник голови Київської МДА Микола Поворозник. 

«Кожен охочий матиме змогу здійснити мандрівку Сирецьким парком. Також можна відвідати Музей історії Південно-Західної залізниці та виставки вузькоколійної залізничної ретро-техніки», – пояснює він. 

За інформацією Київської дитячої залізниці, у червні, липні та серпні потяги ходитимуть з четверга до неділі. А у вересні та жовтні – у вихідні дні.

Читайте також: Комунальники і директор «Київкінофільму» нанесли збитків на 22 млн гривень 

Додамо, що Київська дитяча залізниця розташована у Сирецькому парку за адресою: вул. Парково-Сирецька, 2.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва створили квіткову композицію «Київська Мадонна в метро». Розташована вона в межах транспортної розв’язки на вулиці Гетьмана.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!