Через сніг дороги в Києві обробляють протиожеледними засобами. Якою буде погода завтра

2131 0
Сніг прогнозують протягом усього четверга.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Києві випав перший сніг. Міські служби обробляють вулиці протиожеледними засобами. 

Джерело: КМДА

«Дорожники з вечора 16 листопада продовжують обробляти дороги, мости й тротуари протиожеледними реагентами. У темну пору доби було залучено 98 одиниць техніки й 171 працівник. Особливу увагу робітники приділяють спускам і підйомам, покриттю із бруківки, сходам підземних і надземних пішохідних переходів, зупинкам громадського транспорту», – пояснили там. 

Читайте також: Над Києвом збили дві крилаті ракети та два «Шахеди» 

Сніг прогнозують протягом четверга. А з вечора п’ятниці, 17 листопада, до середини дня суботи, – посилення опадів. У КМДА просять водіїв не виїжджати у місто на авто. Крім того, в КМДА закликають водіїв змінити літню гуму на машинах на зимову, а пішоходів – носити на одязі світловідбивні елементи – флікери, аби бути помітними для водіїв у темний час доби та під час негоди.

«Користуйтесь громадським транспортом, щоб не створювати затори, адже у них зупиняється й снігоприбиральна техніка», – додають в міській адміністрації. 

Нагадаємо, протягом 17-18 листопада в Київській області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 сантиметрів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!