У центрі Львова авто наїхало на людей: загинула жінка. Нові деталі, фото, відео

19700 0
Автомобіль Toyota Land Cruiser біля церкви святого Андрія, що на площі Соборній, під час руху збив людей та перекинувся.
фото: Варта1

фото: Варта1

Як зазначила у коментарі для Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, водій Toyota Land Cruiser вийшов із церкви святого Андрія після служби та сів за кермо. Він почав виїжджати зі стоянки, однак, за його словами, машина раптово збільшила швидкість і він, не впоравшись із керуванням, наїхав на людей. Водій – львів’янин, 1968-го року народження. Під час аварії постраждали дві жінки. Одна із них загинула на місці, іншу забрала “швидка”. Обставини ДТП з’ясовуються. Підтвердження щодо інших потерпілих поки немає.

Нагадаємо, сьогодні, 18-го червня, орієнтовно об 11 годині автомобіль наїхав на людей на площі біля церкви святого Андрія.

фото: Варта1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!