У центрі Львова через евакуатор утворився затор

1230 0
Близько 12:15 у Львові на проспекті Шевченка утворився чималий затор. Причиною став евакуатор, який впродовж 10 хвилин забирав автомобіль зі стоянки біля закладу швидкого харчування McDonald's, а відтак повністю перекрив рух для автомобілів, що рухались у центр міста з проспекту Шевченка.

У заторі стояли автомобілі як на проспекті Шевченка, так і на бічних вулицях Саксаганського, Фредра та Герцена, про це tvoemisto.tv повідомили очевидці.

Станом на 12:30 евакуатор таки забрав автомобіль, а машини помалу роз'їхались.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби Львівської міськради, евакуатори щоденно евакуйовують близько 4 автомобілів кожен. Загалом у місті працює 4 евакуатори, однак не всі вони у справному стані. Евакуатори працюють у місті, забираючи автомобілі, які припарковані з порушенням правил дорожнього руху і створюють перешкоди для руху транспорту і пішоходів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!