У центрі Львова на проблемній ділянці встановили делініатори

3354 0
На локації водії хаотично паркували авто, що блокувало рух трамваїв.
фото: львівавтодор

фото: львівавтодор

У Львові облаштували делініатори на перехресті вулиць Підвальна та Руська, щоб запобігти блокуванню руху трамваїв. Відповідне рішення було ухвалене міською комісією з безпеки дорожнього руху. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Як йдеться у повідомленні, часто поруч із майданчиком ЛеоПарковка, який розташований на розі вулиць Підвальна-Руська, водії хаотично паркували свої авто, що паралізувало рух трамваїв. Щоб забезпечити безперешкодний проїзд електротранспорту, там встановили 17 делініаторів.

Читайте також: «Зелені хвилі» на львівських вулицях. Що це і як працює

Додамо, у 2023 році на вул. Підвальній зафіксували понад 40 випадків, коли автомобілі блокували рух трамваїв, загальною тривалістю близько 20 годин. Одним з найпроблемніших місць є поворот з вул. Руської на вул. Підвальну. Там через винос кузова трамваїв на повороті, потрібно більше місця, а водії часто не залишають простору для руху електротранспорту.

Нагадаємо, що на вулиці Федьковича у Львові встановили делінеатори. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича, де запарковані авто раніше блокували рух громадського транспорту.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!