У центрі Львова планують облаштувати інклюзивну вбиральню

881 0
Для реалізації проєкту шукатимуть інвесторів.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У середу, 14 лютого, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про встановлення інклюзивної модульної вбиральні на пр. Свободи, 7. Про це повідомила голова Галицької районної адміністрації Галина Гладяк під час засідання.

В адміністрацію звернулася Львівська обласна організація «Реабілітація осіб з інвалідністю» з проханням облаштувати вбиральню для осіб з інвалідністю. Вона готова взяти на себе пошук інвесторів, які профінансують ці роботи.

«Ми укладемо меморандум про співпрацю з Львівською обласною організацією «Реабілітація осіб з інвалідністю» для проведення робіт з встановлення інклюзивної модульної вбиральні на пр. Свободи, 7. Якщо буде фінансування ми готові реалізувати цей проєкт»– зазначила Галина Гладяк.

Читайте також: У Львові покращують доступність на площі Ринок. Що відомо

Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету, після влаштування інклюзивної модульної вбиральні її передадуть на баланс ЛКП «Ратуша-сервіс», а ЛМКП «Львівводоканал» має підключити об’єкт до інженерних мереж.

Нагадаємо, що цього тижня на пл. Ринок продовжать перекладати бруківку для облаштування «доріжок доступності». Роботи проводитимуть із правого боку від центрального входу в Ратушу. Для цього з вул. Сербської демонтують приблизно 40 м2 сірої мозаїки і постелять її на пл. Ринок.

Наталія Вареник

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!