У центрі Львова відбулась перша у цьому році присяга військових. Фото

2543 1
Нацгвардійців призвали на військову службу восени 2019 року.
Фото: 
Військова частина 3002 ЗТУ НГУ

Фото: Військова частина 3002 ЗТУ НГУ

На площі перед ЛНУ імені Івана Франка відбулась перша у цьому році присяга військовослужбовців, у якій взяли участь майже сто нацгвардійців. Про це повідомили у Військовій частині 3002 ЗТУ НГУ.

Їх призвали на військову службу восени 2019 року. Серед тих, хто присягав, – гвардійці військової частини 4114 та 2 Галицької бригади Нацгвардії України.

Військові за півтора місяці підготовки вивчали ази військової справи. У строю стояли і строковці, і ті, хто вирішив піти на контрактну службу. 

«Мені завжди подобалась військова форма, – розповідає нацгвардійка Віра Сарн, – нарешті наважилась піти за покликом серця. Сьогодні мене підтримує і чоловік, і вже дорослий син з дівчиною».

Після присяги Віра повернеться до рідного міста Сарни, де буде радіотелефоністкою.


Читайте також:
12 Січня, 2020 10:25
666 ... "національна гвардія" це НЕ "гвардія" ... спаскудити таке слово ! ... як це по-українськи !!! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!