У центрі Львова хочуть звести нову багатоповерхівку

6612 0
Після завершення розробки детального плану має бути організовано громадське обговорення.
Google Maps

Google Maps

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати дозвіл на розроблення детального плану території у районі вул. Академіка Ф. Колесси, вул. П. Грабовського, вул. М. Коперника. На цій території планують звести багатоповерховий будинок. 

Проєкт будівництва багатоповерхового житлового комплексу на вулиці Ф. Колесси передбачає, що акціонерне товариство «Укртелеком» візьме на себе відповідальність за планування та фінансування. 

У процесі підготовки містобудівної документації, «Укртелеком» має аналізувати існуючу забудову навколишньої місцевості та розробляти план з урахуванням заходів щодо забезпечення екологічних, санітарних, пожежних стандартів і нормативів, а також вимог щодо усунення наслідків аварій.

Читайте також: В історичному ареалі Львова хочуть збудувати ЖК преміум-класу

Важливо зауважити, що на території, призначеній для проектування, розташовані об'єкти культурної та освітньої значущості, включаючи приміщення Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» та видавництво Львівської політехніки.

Після завершення розробки детального плану має бути організовано громадське обговорення для залучення думок та інтересів громадськості.

Нагадаємо, що у лютому та на початку березня управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради презентувало будівництво низки об'єктів. Зокрема, у Львові можуть з’явитися нові багатоповерхівки, школи, дитячі садочки та офісні центри.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!