У Винниках будують тунельний шляхопровід. Фото

7453 0
Збудувати шляхопровід мають до кінця року. Вартість робіт становить понад 14 млн гривень.
Фото: Винниківський вісник

Фото: Винниківський вісник

У Винниках із вулиці Стрілецької через кільцеву дорогу й до житлового кварталу воїнів АТО будують тунельний шляхопровід. Про це повідомляє Винниківський вісник.

Читайте також: Трамвай, веломаршрут чи стадіон. Що насправді треба Винникам і Львову

Підрядник ТзОВ «ТДС Будінвест» роблять проколи через основу кільцевої дороги, пробиваючи її металевими трубами. Згодом ці труби утворять арку, якої вибиратимуть ґрунт та скріплять арку металевою конструкцією. Після цього металевий каркас залиють бетонним розчином.

Всота шляхопроводу становитиме 3 м, ширина – 5 м, а довжина – 40,9 м. Уздовж шляхопроводу прокладуть тротуари та встановлять освітлення.

Збудувати шляхопровід мають до кінця року. Вартість робіт становить понад 14 млн гривень, 5 млн гривень із яких виділив уряд.

Читайте також: Чому у Винниках спустили озеро та що на нього чекає

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «ТДС Буд Інвест» зареєстроване у Києві та займається будівництвом приміщень. Керівником та власником компанії є Богдан Скрипнюк.

Фото «Винниківського вісника»

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!