У Львові знову закрили ринок біля універмагу через порушення карантину

20886 0
Ринок закривають уже не вперше.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

У Львові знову закривають ринок біля універмагу на вулиці Володимира Великого, 59. Таке рішення сьогодні, 30 липня, прийняла міська комісія ТЕБ і НС.

Читайте також: Як у Львові працюватимуть ринки на час карантину. Перелік рекомендацій

Зазначається, що поліція неодноразово фіксувала порушення на території ринку карантинних заходів. Тому комісія вирішила припинити діяльність ринку від завтра, 31 липня.

Додамо, що цей же ринок одним із перших закривали у Львові через порушення карантину ще в квітні. Водночас після усунення порушень комісія відновила роботу семи закладів та дозволила працювати прокату дитячих електромашинок.

Крім цього, комісія дозволила послуги денного догляду у філіях комунальної реабілітаційної установи «Джерело» для осіб з інвалідністю віком 18−45 років. 

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

Додамо, що на час карантину ринки у Львові працювати можуть, але за певних умов. За порушення адміністрацію ринків штрафують на 17-34 тис. грн.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!