У Євпаторії пролунали вибухи. Окупанти кажуть, що спрацювала ППО

1555 0
Також повідомляють про вибухи у тимчасово окупованій Новій Каховці.
Скріншот з відео з соцмереж

Скріншот з відео з соцмереж

У небі над Євпаторією в окупованому Криму пролунали вибухи. Так званий радник окупаційної адміністрації Криму заявив, що у Євпаторії, ймовірно, спрацювала система ППО. Про це пишуть кремлівські ЗМІ.
 
 

Вибухи також чули у селищі Заозерне, що розташовується поруч, повідомляє «Суспільне» з посиланням на місцевих жителів. Представник окупантів додав, що Крим нібито «під надійним захистом». 

Також повідомляють про вибухи у тимчасово окупованій Новій Каховці, що у Херсонській області. Підтверджень цьому поки не було.

Нагадаємо, що 19 серпня у Криму також повідомляли про вибухи на військовому аеродромі окупантів у Севастополі, проте влада загарбників запевняла, що у регіоні працює протиповітряна оборона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!