Учені виявили новий симптом штаму коронавірусу «Омікрон»

8133 0
Експерти радять не ігнорувати біль у вухах, бо це може бути важливою ознакою захворювання.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Американські вчені виявили, що під час захворювання на штам коронавірусу «Омікрон» у хворих може спостерігатися біль у вухах. Про це йдеться у телеграм-каналі «Коронавірус_Інфо».

За словами вчених, найчастіше «Омікрон» вражає верхні дихальні шляхи (рот, ніс). Саме це спричиняє біль у вухах, зазначив доктор з інфекційних захворювань Каліфорнійського університету.  Експерти радять не ігнорувати біль у вухах, бо це може бути важливою ознакою захворювання. У разі появи симптомів одразу зверніться до сімейного лікаря.

Читайте також: «Омікрон» схожий на застуду. Як відрізнити – хворієте ви на грип чи на Covid-19 

Нагадаємо, чим відрізняється грип від коронавірусної хвороби та чому перебіг захворювання у хворих на «Омікрон» дуже нагадує грип, Тvoemisto.tv розпитало у медичного директора 8-ї міської лікарні Першого ТМО Львова Максима Павлова. Також про те, коли варто робити тест на коронавірус, читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!