Із наступного тижня учням 5-11 класів у Львові пропонують перейти на дистанційне навчання

4611 0
У Львівській області дуже погана динаміка зі зростання кількості позитивних тестів і госпіталізації.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Із вівторка, 16 березня, учні 5-11 класів у Львові переходять на дистанційне навчання. Про це в себе на Фейсбуку повідомив міський голова Андрій Садовий. Відповідне рішення запропонують на розгляд комісії з надзвичайних ситуацій у понеділок. Вчителям пропонують використати цей день для організації цього процесу.

«Це компроміс, який ми намагаємось знайти у боротьбі з вірусом. Молодші класи залишаться у школі, бо часто батьки не мають з ким залишити дитину. І не варто у такий складний час робити людям ще більше проблем», – каже він.

Читайте також: Школам на Львівщині рекомендують перейти на дистанційне навчання

У Львівській області, за його словами, дуже погана динаміка зі зростання кількості позитивних тестів і госпіталізації. Особливо госпіталізації: щодня в лікарні лягає значно більше людей, ніж виписується. Хвороба прогресує швидше та агресивніше, ніж це було рік тому.

Усіх львів’ян просять бути відповідальним перед собою і своїми сім’ями. Гучні вечірки, бенкети та свята – це речі, без яких можна обійтись.

Нагадаємо, що з понеділка, 15 березня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка запроваджують тимчасовий перехід на дистанційне навчання.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!