Учнів 4 і 9 класів звільнили від ДПА

1408 0
Головне завдання – це збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

Через ситуацію в Україні та широкомасштабну агресію Російської Федерації, Міністерство освіти і науки звільнило учнів 4 та 9 класів від проходження Державної підсумкової атестації, повідомляє МОН.

Наказ, яким звільнено від проходження Державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році підписав Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Читайте також: Школи у Львові самостійно вирішуватимуть, як їм вчитися – дистанційно чи офлайн

«Такі дії вимушені, адже головне сьогодні – це збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану», – каже Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, що через вторгнення Росії львівських учнів перевели на дистанційне навчання, а з понеділка, 28 лютого, львівські школи оголосили канікули на два тижні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!