Україна готує маршрути для евакуації жителів окупованого Криму

1034 0
Поки усіх просять триматися якомога далі від військових об’єктів та перевірити укриття.
Фото: 1news.com.ua

Фото: 1news.com.ua

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що Україна почала розробляти евакуаційні маршрути для жителів Криму на час активної деокупації українського півострова. Про це він написав у Twitter.

«Зрозуміло, що для України життя громадян – безумовний пріоритет. Тому ми вже розробляємо евакуаційні маршрути для жителів окупованого Криму, охочих покинути півострів на час активної деокупації», – зазначив Подоляк.

Читайте також: «До кінця року, як мінімум, маємо зайти в Крим», – Буданов

Поки ж він попросив українців на півострові триматися якомога далі від військових об’єктів і перевірити укриття.

Зазначимо, що останніми тижнями почастішали вибухи в окупованому Криму, зокрема поблизу Джанкоя, у Сімферополі, Севастополі, Бахчисараї, поблизу Алупки і Євпаторії. Раніше в Інституті вивчення війни припустили, що росія передислоковує військову техніку з Криму після ударів ЗСУ, а також посилює ППО окупованого півострова.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що війна, яка розпочалася з окупації росією Криму, має завершитися його поверненням під контроль України.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!