Україна та Польща можуть укласти угоду щодо сезонних працівників

1690 0
Сторони розглядають можливість укладення угоди в галузі працевлаштування сезонних робітників,
фото: image.112.ua

фото: image.112.ua

Україна та Польща можуть укласти угоду щодо сезонних працівників, щоб «врегулювати актуальні питання перебування українських трудових мігрантів» у Польщі. Про це повідомляє пресслужбу МЗС України.

Про таке йшлося на зустрічі заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара з послом Польщі в Україні Бартошем Ціхоцьким.

«Враховуючи динаміку прикордонного руху останніх днів, Україна та Польща будуть працювати над відновленням регулярного транспортного сполучення. У цьому контексті також будуть узгоджуватися питання спрощення процедур отримання робочих віз та перетину спільного кордону громадянами», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік, дати

Сторони розглядають можливість укладення угоди в галузі працевлаштування сезонних робітників, яка дозволить врегулювати питання перебування українських трудових мігрантів на території Польщі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!