Україна виборола одразу дев'ять медалей за четвертий день Паралімпіади-2022

5023 0
Усього в України 17 медалей за підсумками чотирьох днів Паралімпіади – 6, 7, 4.
фото: радіосвобода

фото: радіосвобода

Україна виграла одразу дев'ять медалей за четвертий день Паралімпіади-2022. Зокрема, українці здобули два «золота», чотири «срібла» та три «бронзи». Про це повідомляє Суспільне. Спорт.

Усього в України 17 медалей за підсумками чотирьох днів Паралімпіади – 6, 7, 4. Це дозволяє Україні залишатися на другому місці в медальному заліку.

Читайте також: Україна здобула четверте золото на Паралімпіаді-2022

Нагадаємо, що 4 березня у Китаї в Пекіні почалась Паралімпіада-2022. У ній беруть участь у складі збірної України – 29 спортсменів. Це 20 спортсменів-паралімпійців та дев’ять спортсменів-гайдів. Вони змагатимуться у двох видах спорту – біатлоні та лижних перегонах. Російських та білоруських спортсменів від участі у зимових Паралімпійських іграх усунули через початок повномасштабної війни Росії в Україні. У перший день Паралімпіади-2022 українські спортсмени здобули одразу сім медалей. Усі нагороди в одній дисципліні – парабіатлон.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!