«Українська пісня» зібрала у Львові понад 15 тисяч глядачів. Фото

2768 0
Переможцем 2021 року став колоритний гурт із міста Мукачева «АНЦЯ».
Фото: Євген Кравс і Руслан Литвин, "Українська пісня"

Фото: Євген Кравс і Руслан Литвин, "Українська пісня"

Понад 15 тисяч глядачів у Львові стали свідками семигодинного пісенного марафону – п’ятого, ювілейного Національного проекту «Ukrainian  Song Project/Українська пісня». На сцені загалом виступили три десятки українських артистів.

Свято музики було присвячене 30-річчю Незалежності України. Прозвучали легендарні «Весна» від «ВВ», «Ти мій» від Ірини Білик, «Ти подобаєшся мені» від Віктора Павліка, «Тебе це може вбити» від «СКАЙ», «Де би я» від Сергія Бабкіна, «Зорі запалали» від «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та багато інших українських хітів.

Серед хедлайнерів музичного марафону були також JAMALA, MELOVIN, М’ята, Анна Трінчер, KHAYAT, Нікіта Ломакін, Gena Viter, Сергій Лазановський, MILA D, Наталка Карпа, Сергій Мироненко.

Номером-сюрпризом вечора став зворушливий дует Сергія Бабкіна із переможницею «Голосу країни» Оксаною Мухою «Ще осінь зовсім молода», який артисти присвятили Героям України і який символізував об’єднання країни (Муха – зі Львова, Бабкін – із Харкова). 

Під час концерту на «Арені Львів» організатори оголосили ім’я переможця «Української пісні 2021» – тріумфував цього року колоритний гурт з міста Мукачева «АНЦЯ», який презентував пісню «Дримба» в етностилі і виступив у незвичних костюмах.

Фото Євгена Кравса і Руслана Литвина для "Української пісні"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!