Українські фільми показуватимуть на Netflix

1139 0
На сервісі Netflix опинилася низка українських фільмів.
Фото: Getty

Фото: Getty

Український виробник фільмів FILM.UA Distribution уклав угоду з сервісом Netflix на об’ємний пакет українських фільмів.

Джерело: Державного агентства з питань кіно

«Наразі українському глядачеві стали доступні сім фільмів, створених за державної підтримки, з великого пакета стрічок, права на показ яких на території України придбав Netflix», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні знімуть фільм про злочини окупантів в Бучі. З’явився трейлер

Зазначимо, що на сервісі Netflix опинилася низка фільмів, зокрема «Мої думки тихі», Антоніо Лукіча, «Захар Беркут», Ахтема Сеітаблаєв та Джона Вінна, «Зірки за обміном» Олексія Даруга, «Віддана», Христини Сиволап, «Фокстер і Макс» Анатолія Матешка, «Сторожова Застава» Юрія Ковальова, а також «Поводир» Олеся Саніна.

Нагадаємо, 30 травня Стрімінгова платформа Netflix перестала працювати на території країни-агресора.

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!