Українські оператори Bayraktar знешкодили російський комплекс на Київщині. Відео

6060 0
Зенітні ракетні підрозділи вразили п’ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири гелікоптери окупантів.
Фото: Bayraktar

Фото: Bayraktar

Українські оператори Bayraktar TB2 майстерно «відпрацювали» систему РЕБ противника у Київській області. Про це повідомив Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний.

Читайте також: У Львові організувалися пів сотні добровольчих об’єднань для захисту міста

Також є інформація від протиповітряної оборони оперативного командування «Північ» про ураження рашистського винищувача-бомбардувальника Су-34 на Чернігівщині. За минулу добу зенітні ракетні підрозділи Бук-М1 та С-300 вразили п’ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири гелікоптери окупантів.

Загалом винищувальна авіація Повітряних Сил ЗС України на літаках Су-27 та МіГ-29 провела за добу до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат.

Читайте також: «Цю війну ми вже програли». Полонені російські пілоти просять вибачення в українців за бомби 

Зазначимо, що розпочалась сімнадцята доба протистояння України російському вторгненню. Противник у Поліському, Сіверському, Південнобузькому операційних районах має великі втрати у живій силі та техніці, намагається закріпитись на раніше захоплених рубежах.

На Донецькому напрямку під час спроб просунутися вперед окупанти отримали відсіч, на інших напрямках ворог суттєво зменшив темпи просування.

Від початку бойових дій тридцять одна батальйонно-тактична група противника втратила боєздатність.

За останні три доби малі групи дезертирів противника тікають у напрямку державного кордону.

Ворог відчуває велику проблему з комплектування резерву.

Відео: Генштаб ЗСУ


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!