Україна

Українські захисники вдарили по зенітним ракетним комплексам рф в Криму

447 0
ППО російських загарбників в українському Криму зазнала суттєвих втрат.
Фото умовне: зенітна ракетна система С-400

Фото умовне: зенітна ракетна система С-400

У понеділок, 10 червня, вночі Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя, а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ. 

Жодну з випущених ракет не перехопила протиповітряна оборона росії. У вказаних районах, після ударів українських ракетників, зафіксували негайне припинення роботи радарів комплексів С-300/С-400. 

Окрім цього, відмічена подальша детонація боєкомплектів у всіх трьох районах стартових позицій зенітних ракетних дивізіонів рф.

Завдяки вдалій бойовій роботі Сил оборони, ППО російських загарбників в українському Криму зазнала суттєвих втрат.

Нагадаємо, протягом 9 червня українським військовим вдалось знищити 1190 окупантів та 10 танків за добу. 

З нагоди десятиріччя медіахаб «Твоє місто» запустив збір коштів для 80-тої окремої десантно-штурмової бригади. Під час відзначення команді вдалося зібрати близько 250 тисяч грн, збір продовжено. Долучитися до допомоги військовим можна за реквізитами:

Найменування одержувача: ГО ТВОЄ МІСТО ЛЬВІВ

Код отримувача: 40137771

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA233052990000026006021002802

Валюта: UAH

Перехід за qr-кодом здійснюється за допомогою додатка Приват24

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!