Україну починають штовхати до миру на невигідних умовах, – Зеленський

1503 0
«Втомленість наростає, люди хочуть якогось результату для себе, а нам із вами потрібен результат – для нас».
Президент Володимир Зеленський на пресконференції для журналістів. Київське метро, 23 квітня 2022 року/Фото: Радіо 
 Свобода

Президент Володимир Зеленський на пресконференції для журналістів. Київське метро, 23 квітня 2022 року/Фото: Радіо Свобода

Західні політики починають штовхати Україну до завершення війни із невигідним для країни результатом. Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський, передає Українська правда. За його словами, Україна подібних переговорів ні з ким не веде.

«Жодних переговорів про якісь плани (про мирний план, який обговорюють США, ЄС та Британія – ред.) у мене немає, такі переговори на сьогодні на рівні нуля перебувають. Всім дуже хочеться максимально нас трішечки штовхати до якогось результату, точно не бажаного для нас, бо нас не запитували поки що, а вигідного для тих чи інших сторін, які мають свої інтереси. Знову ж таки різні: як фінансові, так і політичні. Втомленість наростає, люди хочуть якогось результату для себе, а нам із вами потрібен результат – для нас. Так ось, структури щодо вирішення питання цієї війни з результатом позитивним для нас я з ними не обговорював», – пояснює Зеленський. 

Читайте також: На заході України створили табір для військовополонених росіян

При цьому він вважає, що Україна має працювати «з усіма європейськими державами, світовими державами».

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков поділився прогнозами, що активні бойові дії між Збройними Силами України та російськими окупаційними війська припиняться до кінця 2022 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!