Укрпошта випустила марку до другої річниці повномасштабного вторгнення

466 0
Укрпошта випустила блок марок, присвячений 10 річниці війни в Україні.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

Укрпошта випустила марку до десятиріччя війни з hосією та до другої річниці повномасштабного вторгнення під назвою «І буде весна». Про це повідомив генеральний директор АТ Укрпошта Ігор Смілянський.

«Проте і тут ми намагались додати трохи позитиву, назвавши її. А вона обов’язково буде. І, як і всі ми, сподіваюсь, буде переможною. Навіть, якщо не цьогоріч»,  зазначив Смілянський.

На марці зображені найбільш відомі світлини за 10 років російсько-української війни: Крим, Харків, Бахмут, Маріуполь. Спецпогашення відбудеться 23 лютого по всій країні. Укрпошта анонсувала також візит «особливих гостей».

Марки можна придбати у відділеннях Укрпошти та онлайн за посиланням.

Укрпошта відкрила передпродаж блоку «І буде весна» 19 лютого, на якому розмістила знімки чотирьох фотографів:

  • «Захоплення аеропорту “Бельбек”. Севастополь, 2014 р.» – Куба Камінський;

  • «Кохання не спинити! Харків, 2022 р.» – Сергій Бобко для AFP;

  • «Світло переможе! “Азовсталь”. Маріуполь, 2022 р.» – Дмитро «Орест» Козацький;

  • «Руки піхотинця. Бахмут, 2023 р.» – Максим Дондюк.

Тираж блоку – 250 000 примірників. Окрім марки, у випуску також є художній конверт, 4 листівки, презентаційна тека та сувенірна рамка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!