Україна

«Укрзалізниця» підвищила вартість квитків на міжнародні рейси

684 0
На деякі з них ціни виросли на понад 70%.
Фото умовне

Фото умовне

«Укрзалізниця» збільшує вартість квитків на міжнародні рейси, аби продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень. Про це повідомила пресслужба державної компанії. 

«У попередні роки для залучення пасажиропотоку Укрзалізниця застосовувала знижки фактично на всі пасажирські міжнародні рейси. Але наразі компанія переглядає це рішення, оскільки щороку збитки від пасажирських перевезень становлять більше 12 млрд грн. Зміна тарифів дозволить Укрзалізниці втримати на поточному рівні вартість квитків для проїзду у сполученнях всередині країни, а також продовжити модернізацію рухомого складу, яка активно триває навіть під час широкомасштабного вторгнення», – йдеться у повідомленні. 

Зокрема вартість квитків на поїзд «Київ – Варшава» зросте на 72%, а на «Київ – Перемишль» – на 26%.

Читайте також: До Львова та гір курсуватимуть додаткові потяги на різдвяні дати

Також зазначають, що вартість квитків до Кишинева, Будапешта та на соціально важливі приміські перевезення. 

Детальніше про вартість квитків стане відомо з 10 грудня, коли на ресурсах «Укрзалізниці» з’являться нові ціни, наразі ж їх можна придбати за старою. 

Нагадаємо, що нещодавно Укразалізниця запустила продаж квитків «Лижний експрес» інтерсіті №743 Київ – Славсько.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!