«Укрзалізниця» повертає ранковий потяг Інтерсіті+ до Львова

1564 0
Рейс №743/744 Київ — Львів прибуватиме об 11:58.
Фото умовне

Фото умовне

«Укрзалізниця» повернула ранковий потяг Hyundai №743/744 до Львова. Із 25 листопада можна буде щоденно вирушати з Києва до Львова о 06:20 з Києва-Пасажирського або о 06:37 зі Святошина.

Джерело: «Укрзалізниця»

Потяг прибуватиме до Львова об 11:58. А зворотний рейс вирушатиме о 15:30 і прибуватиме до Святошина о 21:03, до Києва-Пасажирського о 21:17. Вартість квитка «сидячий першого класу» становить 747 грн, а «другого класу» – 437 грн. 

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

Нагадаємо, що із Ужгорода до Києва через Львів та в зворотному напрямку почав курсувати новий поїзд «Інтерсіті» №749. Квитки на рейс опубліковані на сайті «Укрзалізниці». Поїзд курсує щоденно.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!