Київ

«Укрзалізниця» запустила нові рейси та запровадила ряд змін для поїздів з Києва

1109 0
Зміни запровадили на період літнього сезону.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Національний перевізник «Укрзалізниця» запроваджує новий графік руху поїздів на літній сезон з 10 червня. Про це повідомили у пресслужбі компанії.  
 
Зі столиці за новим графіком курсуватиме поїзд рейсом№148/147 Київ — Одеса (через Черкаси), що дозволить мешканцям Черкащини зручно планувати свій відпочинок у моря.
 
Також 2 поїзди «Укрзалізниці» змінять свій маршрут прямування:  
№13/14 Київ — Солотвино в новому графіку курсуватиме через Вінницю та Хмельницький (замість станцій Шепетівка та Здолбунів-Півд.), що дасть мешканцям Поділля та Тернопільщини зручне сполучення з рекреаційними зонами Закарпаття;  
№234/233 Київ — Покровськ — Львів курсуватиме через Павлоград, що сполучить місто з Києвом, Вінницею, Хмельницьким, Тернополем та Львовом.
 
 
Крім цього, в новому графіку чотирьом поїздам «Укрзалізниці» подовжили маршрут прямування:
№43/44 "Стефанія Експрес" Івано-Франківськ — Київ — Івано-Франківськ тепер під фірмову музику прямуватиме до Черкас, даючи мешканцям Черкащини нове зручне сполучення з Прикарпаттям;
№105/106 Одеса — Київ — Одеса опціонально прямуватиме до та зі станції Суми, що дозволить сумчанам діставатись приморського міста прямим рейсом зі зручним часом прибуття до Одеси;
№63/64 Харків — Київ — Харків опціонально з нового графіка зможе курсувати до та зі Львова;
№53/54 Одеса — Дніпро — Одеса опціонально з нового графіка зможе курсувати до та із Запоріжжя.
 
Як ми писали раніше, «Укрзалізниця» розглядає можливість запровадження жіночих купе.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!