«Укрзалізниця» зупинила продаж квитків у Тернополі, Франківську та Хмельницькому

1182 0
Поїзди проводитимуть лише висадку пасажирів на цих станціях.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Укрзалізниця припиняє продаж квитків із залізничних станцій, які входять до червоної карантинної зони. Від сьогодні, 19 жовтня, закритий продаж квитків із залізничних станцій Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, ім. Т.Шевченка.

Читайте також: У лікарнях Львова готують резерв ліжок для хворих на Covid-19. Де і скільки саме

«До врегулювання ситуації зазначені поїзди прослідують через станції Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів, Тернопіль, Хмельницький, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, ім. Т.Шевченка без посадки пасажирів. Висадка буде проводитися за встановленим порядком», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Уже ніде класти». У лікарні Львівщини щодня госпіталізовують більше 130 «ковідних» хворих

Нагадаємо, що від сьогодні почало діяти нове епідемічне зонування, відповідно до якого міста Львів та Дрогобич, Пустомитівський, Сокальський та Яворівський райони Львівської області віднесли до помаранчевого рівня епіднебезпеки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!