Уряд дозволив відправляти поштою документи, що посвідчують особу

945 0
Напередодні Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України пропонувало це дозволити.
Фото: РБК

Фото: РБК

Уряд вніс зміни до правил надання послуг поштового зв’язку. Зокрема, громадянам України дозволили пересилати закордонні паспорти у міжнародних поштових відправленнях. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Дозволено пересилання в міжнародних реєстрованих поштових відправленнях паспортів громадянина України для виїзду за кордон, а також у період дії воєнного стану або на період, що закінчується в останнє число місяця, у якому завершується дія карантину, встановленого на території України КМУ, паспортів громадянина України, посвідчення особи на повернення в Україну», – йдеться в його повідомленні.

Читайте також: Українцям дозволили обміняти паспорт на ID-картку

Додамо, що напередодні Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України пропонувало дозволити пересилати поштою документи, що посвідчують особу.

Нагадаємо, паспорти громадян України, термін дії яких закінчився під час воєнного стану, залишаються дійсними.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!