Уряд оприлюднив план зняття обмежень та етапи виходу України з карантину

10190 0
Урядова дорожня карта виходу із карантину, за словами прем'єра, дасть можливість поступово відновити економічну стабільність.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Уряд має чіткий план виходу з карантину. Він складається з 5 етапів. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Стартова точка реалізації цього плану може стати 11 травня за умови сприятливої епідемічної ситуації. Кожен етап має чіткі індикатори та залежить від динаміки поширення захворювання», – йдеться в повідомленні.

Урядова дорожня карта виходу із карантину, за словами прем'єра, дасть можливість зберегти життя українців і водночас поступово відновити економічну стабільність.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Нагадаємо, що карантин в Україні продовжують уже втретє. Спочатку його оголосили з 12 березня по 3 квітня, втім через ріст кількості хворих карантин продовжили до 24 квітня, посиливши обмеження. Востаннє його продовжили до 11 травня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!