В оточеному Херсоні люди вийшли на мітинг проти озброєних окупантів

1671 0
Люди з прапорами України вийшли на мітинг на головну площу Херсона, окупанти стріляють у повітря та готуються розігнати протест.
Українська Правда

Українська Правда

Сьогодні, 5 березня мешканці Херсону вийшли на мітинг проти російської окупації. Тим часом агресор намагається залякати їх своєю військовою силою.

На площі Свободи, що у центрі Херсону Сьогодні зібралось кілька тисяч беззбройних мешканців. У руках вони тримають прапори України та плакати з написами про те, що Херсон – це Україна. Люди вигукують «Ганьба» окупантам. Натомість окупанти стріляють у повітря, намагаються розігнати мітинг.

Читайте також: Зло Путіна. Яким є психологічний портрет російського диктатора

Один із учасників акції «Херсон – це Україна» видерся з прапором України на ворожий БТР, коли колона російської військової техніки їхала містом. 

Як інформує «Українська Правда» представники окупаційних сил росії у Херсоні мають намір блокувати проведення патріотичного заходу. Вони підтягують до Херсонської ОДА 60 представників силового блоку та 10 резерву.

«Наведений силовий блок буде одягнений у чорну форму, яка схожа до обмундирування українських правоохоронців, а також вони будуть озброєнні травматичною зброєю та газовими балончиками. В такий спосіб функціонери РФ намагатимуться недопустити потрапляння активістів до будівлі ХОДА», – йдеться у повідомленні.

Додамо, у Херсоні перед будівлею обласної держадміністрації стоїть військова техніка Росії, залізничний вокзал та морський порт перебувають під контролем росіян.

Нагадаємо, у сьогоднішньому зверненні Президент Володимир Зеленський закликав українців, які можуть захищати свої міста не здаватись. Зокрема він закликав боронитись мешканців Маріуполя і Волновахи


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!