Президент закликав містян боронити Маріуполь і Волноваху

1053 0
За словами президента, захисники завдають окупантам таких втрат, яких вони не бачили і в найстрашнішому сні, утім він закликав мешканців міст, боронити свої міста від окупанта.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

У сьогоднішньому зверненні Президент Володимир Зеленський закликав українців, які можуть захищати свої міста не здаватись. Зокрема він закликав боронитись мешканців Маріуполя і Волновахи. Пише «Українська Правда».

Читайте також: Зло Путіна. Яким є психологічний портрет російського диктатора

«Гуманітарні коридори мають працювати сьогодні. Маріуполь і Волноваха. Щоб урятувати людей. Жінок, дітей, людей старшого віку. Щоб дати продукти харчування й ліки тим, хто залишається. Наша допомога – вже в дорозі. Усі, хто потребує допомоги, повинні мати змогу вийти. Хто хоче. Усі, хто може захищати своє місто, повинні продовжувати боротьбу. Повинні. Бо якщо всі підуть, то чиє тоді буде це місто?», – сказав Президент сьогодні, 5 березня 2022 року.

Президент наголосив, що Збройні сили України хоробро тримають усі ключові напрямки нашої оборони, контратакують окупантів під Харковом, тримають Миколаїв, Київ, Чернігівщину, Сумщину, Донбас. За словами президента, захисники завдають окупантам таких втрат, яких вони не бачили і в найстрашнішому сні.

Президент також сказав, що захоплюється кожним українцем, кожною українкою, які протестують – які з національним прапором ідуть проти танків ворога. «Неможливо перемогти людей, які без зброї в руках зупиняють військову техніку, і які відмовляються брати будь-що з рук окупантів», – зазначив він.

Додамо, що за 10 днів загарбницької війни Росія втратила уже понад 10 тисяч військових, 269 танків, 945 бойових броньованих машин, 105 артилерійських систем, 50 одиниць РСЗВ, 19 одиниць засобів ППО, 39 літаків, 40 гелікоптерів, 409 од. автомобільної техніки і 3 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Зазначимо, що Збройні сили України тримають оборону на всіх напрямках. Українські захисники за добу збили три ворожі штурмовики і три вертольоти



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!