В озері на Львівщині потонув чоловік

1256 0
Тіло чоловіка виявили в місцевому озері в с. Рогізно.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині рятувальники виявили в озері тіло чоловіка. Йому було 45 років. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

«21 грудня рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Рогізно Самбірського району в місцевому озері виявлено людину. До місця події прибули рятувальники, які спільно з працівниками поліції витягнули тіло чоловіка 1978 року народження з озера», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В озері на Львівщині втопився 24-річний чоловік. Пошуки тривали декілька днів

Нагадаємо, згідно з даними за серпень, на Львівщині від початку 2023 року виявили тіла 27 мешканців, що втопилися у місцевих водоймах. Причиною здебільшого були нехтування правилами безпеки на воді. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!