В Україні для дошкільнят створили навчальну платформу

988 0
Додаток можна буде встановити на гаджет із будь-якою операційною системою.
Фото умовне

Фото умовне

В Україні для дошкільнят створили навчальну платформу «Optima kids». Цей додаток можна буде встановити на гаджет із будь-якою операційною системою.

Джерело: Міністерство освіти та науки

«Додаток можна встановити на гаджет із будь-якою операційною системою. Інтерактивні вправи відповідають віковим особливостям малюків, утримують їхню увагу, формують пізнавальні процеси (пам'ять, моторику, уважність до деталей, мислення, сприйняття навколишнього світу). Навчання безоплатне», – зазначають у МОН.

Окрім цікавих пізнавальних завдань, додаток містить розвивальні відео, анімовані вправи та мультики, ігротеку для розвитку уваги, пам'яті, логічного мислення. Діти матимуть можливість опанувати основи читання, математики та письма, познайомитися з навколишнім світом, цікаво й весело провести час.

Нагадаємо, що львівські розробники створили додаток Be Alive – щоденник, який допомагає зрозуміти, як працювати з емоціями і впоратися зі стресовими станами. У додатку можна вказувати, що ви відчуваєте, який у вас настрій, пройти практики саморегуляції та прочитати статті про емоції та їх вплив, мистецтво контакту з собою, про емоційний інтелект тощо. 

Ірина Давосир
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!