В Україні готують програму розвитку внутрішнього туризму

2514 0
Місцева влада має розробити тури на кілька днів і передбачити, як доїхати до того чи іншого туристичного об’єкта.
Фото: Михайло Козелко

Фото: Михайло Козелко

В Україні розробляють загальнодержавну програму розвитку туризму. Про це повідомляє Державне агентство розвитку туризму України.

Читайте також: На розвиток парку «Сколівські бескиди» на Львівщині виділили понад мільйон гривень

Голови ОДА мають упродовж тижня підготувати концепцію розвитку внутрішнього туризму у своїх регіонах. А саме визначити в кожній області по три-п’ять «туристичних магнітів» – найбільш привабливих з погляду туризму об’єктів історико-культурного та природного значення.

Ці пропозиції будуть враховані у програмі розвитку туризму в Україні, розрахованої на три-чотири роки.

Крім переліку туристично привабливих локацій регіону, місцева влада має розробити тури на три, п'ять і 10 днів, а також передбачити, як доїхати до того чи іншого туристичного об’єкта.

Читайте також: Чи поїдуть львів'яни на море та які країни готові їх прийняти

Також в областях мають звернути увагу на подієвий туризм. Зокрема, слід визначити в кожній з областей 5-10 найбільш цікавих подій культурного життя регіону й просувати їх як одно-дводенні тури, зазначили в агентстві.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!