В Україні проведуть повторну перевірку укриттів до осінньо-зимового періоду

792 0
Там, де нічого не змінилося, будуть ухвалені кадрові рішення.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

В Україні проведуть повторну перевірку укриттів та центрів незламності до осінньо-зимового періоду. Уряд вже виділив на це кошти із бюджету. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Місцева влада та інші відповідальні відомства мають уже зараз подбати, аби центри були підготовлені та забезпечені всім необхідним. Важливе питання — безпека, зокрема в школах у зв’язку з початком навчального року. Мають бути якісні, комфортні та надійні укриття. Гроші на це Уряд виділив. У червні цього року окремих керівників на місцях звільнили через загалом неналежний стан сховищ. Уряд дав доручення знову провести перевірки укриттів, аби переконатися, що ситуація покращилась. Там, де нічого не змінилося, будуть ухвалені кадрові рішення», – зазначив прем'єр міністр.

Читайте також: У Львові шкільні укриття обіцяють облаштувати за бюджетні кошти

Нагадаємо, що повітряна тривога в ніч на 1 червня у Києві сколихнула всю країну. Після трагедії в Деснянському районі столиці Кабінет міністрів доручив провести перевірку всіх укриттів, аби не допустити такого в майбутньому. Відтак у Львові перевірили 6011 укриттів. Tvoemisto.tv також вирішило перейтися укриттями в середмісті. Деталі у матеріалі за посиланням.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!