В Україні повністю заборонили ввезення книг з країни-агресора

1265 0
Держкомтелерадіо призупиняє видачу та зупиняє дію дозволів на ввезення видавничої продукції з Росії.
Фото: УП

Фото: УП

В Україні заборонили ввезення та розповсюдження всієї видавничої продукції з території РФ. Таке рішення прийняв Державний комітет телебачення та радіо у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

Читайте також: У застосунку «Дія» запустили трансляцію радіо. Як підключити

«Держкомтелерадіо призупиняє видачу та зупиняє дію дозволів на ввезення видавничої продукції з території держави-агресора. Відповідний наказ розміщено на офіційному сайті відомства. Рішення Держкомтелерадіо прийнято на початку березня у зв'язку з відкритою та широкомасштабною військовою агресією РФ проти України та з метою недопущення культурного та інформаційного впливу держави-агресора на суспільні настрої українців», – йдеться у повідомленні.

Відтак, наявні дозволи на ввезення книг, журналів, газет, буклетів, календарів з Росії більше не дійсні, а нові – не видаватимуть.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!