В Україні запустять реєстр міжнародних автобусних маршрутів з можливістю купівлі квитків

520 0
Наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній з продажу квитків до реєстру.
фото умовне

фото умовне

В Україні готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень. Про це повідомили на урядовому порталі. 

Наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній з продажу квитків до реєстру. Ключова мета – надати пасажиру інформацію про офіційні регулярні маршрути, перевізників, можливість придбати квиток та залишити зворотний зв’язок про поїздку на одному ресурсі.

Читайте також: У Львові шукають водіїв громадського транспорту. Яку зарплату пропонують 

«Водночас з кількома компаніями вже тестується можливість придбати квиток на рейс онлайн завдяки інтеграції. Міністерство пропонує перевізникам, та агрегаторам, які ще не приєднались до державного ресурсу, долучитись до проекту також. Це безкоштовне та доступне рішення, яке забезпечить сервіс пасажирам та збільшить майданчики для продажу квитків для бізнесу», – йдеться у повідомленні. 

Зацікавленим компаніями та перевізникам варто заповнити форму за посиланням до 18:00 25 січня. Для зареєстрованих буде проведена внутрішня презентація щодо можливостей інтеграцій до реєстру.

Нагадаємо, Львівська ОВА вбачає в діях окремих перевізників небажання працювати в системі безготівкової оплати, а подекуди блокування функціонування АСООП на території області. Відтак керівників автотранспортних підприємств зобов’язали забезпечити на всіх транспортних засобах постійну та безперебійну роботу обладнання для справляння плати за проїзд. 

Юлія Кметик

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!