В Україні з’явилася нова пам’ятна монета номіналом 10 гривень

2258 0
Монета присвячена Силам спеціальних операцій ЗСУ.
Фото: Арміяінфо

Фото: Арміяінфо

В Україні з’явилася нова пам’ятна монета номіналом 10 гривень, присвячена Силам спеціальних операцій ЗСУ. Про це повідомили у пресслужбі Національного банку.

Читайте також: Нацбанк вводить в обіг пам’ятні монети «Ой у лузі червона калина»

Зазначимо, що монета присвячена окремому роду сил ЗСУ, до складу якого входять частини спеціального призначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій.

Гаслом Сил спеціальних операцій ЗСУ обрано фразу Святослава Хороброго «Іду на ви!», яке в сучасних реаліях стало символом звитяги, мужності та шляхетності воїнів, готових боронити Батьківщину.

Нагадаємо, Національний банк України представив пам’ятну монету, присвячену Військово-морським силам Збройних сил України. На монеті номіналом 10 гривень зображена емблема ВМС, а також інші символи й напис «Вірність, мужність, сила»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!