В уряді роз’яснили два способи проведення пробного ЗНО-2020

1808 0
У Кабміні передбачили і проведення пробного ЗНО офлайн.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

Українські випускники зможуть пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання онлайн та офлайн. Про це під час брифінгу сьогодні, 14 червня, повідомимв міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

За словами чиновника, будь-який учень зможе здати пробне ЗНО через особистий кабінет. При цьому у Кабміні передбачили і проведення пробного ЗНО офлайн.

Читайте також: Чи можуть на Львівщині перенести ЗНО через непослаблення карантину

«Будь-яка дитина зможе через свій особистий кабінет зайти, отримати відповідну форму, завдання на ЗНО, пройти тести і відправити потім на перевірку. Якщо немає такої можливості зробити це через особистий кабінет, то дитина повинна прийти до закладу освіти, де планувалося проходження пробного ЗНО, там його зустріне відповідний інспектор, який передасть учню зошит з формою зі всіма завданнями, він виконає ці завдання вдома і потім надішле на відповідну перевірку», – каже він.

Це рішення, продовжує Степанов, прийняли через те, що є велика кількість дітей, які зареєструвалися на проходження пробного ЗНО.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський доручив безкоштовно провести пробне ЗНО у формі онлайн тестування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!