Вакарчук заколядував з вертепом у центрі Львова

3876 0
Співак приїхав на свята до родини, та долучився до коляди у вертепі поблизу площі Ринок.

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заколядував разом із арт-вертепом у центрі Львова. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Той момент, коли з глядача раптом стаєш виконавцем», – написав співак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Учора, 8 січня у Львові колядував арт-вертеп. Його учасники – лікарі і підприємці. Люди зорганізувались через соцмережі, аби зібрати кошти на лікування дітей із важкими діагнозами. Вертеп ходив містом, колядували по домівках, показували благодійні вистави та співали у центрі.

Поблизу площі Ринок до них долучився і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. За словами співака, він приїхав на свята до мами та друзів, проходив повз і просто не міг не зупинитися.

Додамо, сьогодні, 9 січня у Львові колядуватимуть у центрі міста, в Гарнізонному храмі, а також у Центрі Митрополита Шептицького.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!