На правах реклами

Де купити труби, листи. У Львові відкрили новий металоцентр

1725 0
У компанії турбуються про клієнтів та забезпечують їх ефективною обробкою замовлень та швидкою доставкою продукції до пунктів призначення.

Компанія «Вартіс» розширює свою мережу металоцентрів та стає ближчою до своїх клієнтів. 9 червня відбулося урочисте відкриття нового оптово-роздрібного металоцентру компанії у місті Львів за адресою вулиця Зелена, 149. 

Це значний крок у розвитку компанії, яка до цього часу у Львові була представлена однією оптовою металобазою на вулиці Городоцькій. 

Як розповів директор львівської філії «Вартіс» Тарас Мельник, разом з керівниками компанії вирішили йти назустріч клієнтам, яким буде ближче та зручніше приїхати саме на цю базу, обрати потрібний металопрокат, отримати професійну консультацію. 

«Це вже другий металоцентр у місті Львів, та четвертий у Львівському регіоні. Площа критого складу становить 850 кв.м. У нас представлений широкий асортимент, більш ніж 1000 позицій металопрокату високої якості від провідних українських та закордонних виробників. Окрім металу клієнт може придбати і супутні матеріали для роботи з металом та для будівництва, такі як електроди, відрізні круги, фарби та захист. Продаж здійснюється від 1 метра. Надаємо такі додаткові послуги як порізка та доставка. Замовлення можна зробити по телефону, оплатити, а склад підготує замовлення до приїзду покупця, за його бажанням. Для наших клієнтів ми пропонуємо  високу якість зберігання, конкурентні ціни та гнучку систему знижок, клієнтоорієнтований підхід та швидке завантаження», – розповідає керівництво металоцентру.

У новому металоцентрі на вулиці Зеленій, який знаходиться на території фрезерного заводу, піклуються про те, аби клієнти могли придбати “синій” метал, так як метал зберігається в критому та вентильованому приміщенні. 

На складі зараз знаходиться понад 250 тонн продукції: арматура, труби, листи та інший сортовий та фасонний прокат.

Компанія «Вартіс» забезпечує оперативну обробку замовлень і швидку доставку продукції, а також порізку за розмірами, що дозволяє клієнтам ефективно планувати свої проекти та забезпечувати своєчасну поставку матеріалів.

 «Вартіс» продовжує реалізовувати плани відкриття нових металоцентрів, тому що ми прагнемо стати ближчими до наших клієнтів. 

Ви можете отримати консультацію або замовити метал у відділі продажу за номером телефону: +380 97 31 76 738

Більш детальна інформація на нашому сайті.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!