Київ

Вартість транспортної картки у Києві зросте

411 0
Через збільшення собівартості виробництва.
Умовне фото

Умовне фото

З 1 квітня вартість транспортної картки становитиме 75 грн замість 50 грн у зв'язку зі збільшенням собівартості виготовлення карток. Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради.

«Збільшення вартості – вимушений крок через собівартість виготовлення картки. При цьому вартість проїзду в комунальному транспорті лишається незмінною», – йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства також зазначили, що з 2019 року вартість транспортної картки залишалася незмінною – 50 грн.

У КМДА нагадали, що у додатку «Київ Цифровий» можна придбати цифрову транспортну картку, не втрачаючи знижок або зручних тарифів проїзного. Вартість проїзду у міському пасажирському транспорті Києва наразі складає: в автобусі, трамваї, тролейбусі, метрополітені, фунікулері – 8 грн за одну поїздку; у міській електричці – 15 грн за одну поїздку.

Нагадаємо, після завершення будівництва доріг від Русанівських садів до вулиці Вершигори та проспекту Шухевича міська влада дозволить рух приватного автомобільного транспорту Подільським мостовим переходом.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!