Вчителька із Львівщини посіла друге місце на цьогорічному радіодиктанті єдності

8975 0
Надія Палій із села Добросин Львівської області написала диктант з однією помилкою.
Фото: dzerkalo.media

Фото: dzerkalo.media

Переможницею XXI радіодиктанту єдності стала Галина Шура із села Комарове Волинської області. Вона єдина в країні написала диктант без жодної помилки. Вона є працівницею одного із НВК. Про це повідомив сьогодні в ефірі Суспільного генеральний продюсер Українського радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України Дмитро Хоркін.

Читайте також: Тренуйтеся писати грамотно. Поради від переможниці ХХ радіодиктанту Христини Гоянюк

З однією помилкою диктант написала Надія Палій із села Добросин Львівської області, Максим Слюсаревський із Києва і Юлія Шекет-Тишко. Вони посіли друге місце.

Надія Палій є вчителькою Добросинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На 3-му місці журі визначило 12 радіослухачів, які допустилися двох помилок: Тетяна Ліхтанська, Ілона Войтенко, Юлія Туманцева, Тамара Лавренко, Олена Скорик, Наталя Ніколенко, Дарина Іванковська (Львівська обл), Вікторія Кригер, Лариса Семенюк, Алла Кравченко, Олександр Щетинський, Христина Гоянюк (Львів).

За словами Дмитра Хоркіна, всі авторські розділові знаки не вважали за помилку. Другий рік поспіль працюють професійні перевіряльники, яких шукають через відкритий конкурс.

Нагадаємо, що торік абсолютною переможницею ювілейного ХХ радіодиктанту стала 74-річна львів'янка Христина Гоянюк. Жінка тоді написала радіодиктант удвадцяте, а перемогу отримувала понад 10 разів. Детальніше про те, як вона готується до написання диктантів, читайте в інтерв'ю для Тvoemisto.tv.

Христина Гоголь

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!