Україна

Велика Британія надасть Україні 23 млн євро на відновлення енергетики після атак росії

541 0
Йдеться про кошти, які Велика Британія внесе до Фонду підтримки енергетики.
Фото умовне

Фото умовне

Велика Британія до Фонду підтримки енергетики України 23 млн євро, які використають на відновлення після атак. Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики.

«Кошти від чергового гранту Сполученого Королівства найближчим часом надійдуть на рахунок Фонду. Вони будуть спрямовані на закупівлю обладнання для ремонту пошкодженої енергетичної інфраструктури, посилення фізичного захисту та забезпечення резервного живлення, включаючи генератори та розподілену генерацію», – йдеться у повідомленні.

Наразі сума грантів, які Велика Британія внесла до Фонду підтримки енергетики України становить 50 млн євро. Загальна ж сума внесків сягнула понад 433 млн євро. 

Зазначимо, що Фонд підтримки енергетики України – це унікальний механізм для консолідації допомоги від партнерів, які хочуть підтримати українських енергетиків у забезпеченні стабільного енергопостачання під час військової агресії рф.

Нагадаємо, що Австралія надасть Україні 100 млн доларів допомоги. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!