Від коронавірусу в Україні помер 8-річний хлопчик

6234 0
Хлопчик був вихованцем Печеніжинської школи-інтернату.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Івано-Франківщині від коронавірусу помер 8-річний хлопчик. Про це на брифінгу сьогодні, 19 жовтня, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

15 жовтня він поступив до лікарні в край важкому стані. О 21:00 його вілразу відправили в відділення реанімації з пневмонією та ускладненнями. Його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. 

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

«В п’ятницю йому зробили ПЛР-тест, який підтвердив діагноз «коронавірусна хвороба». Але, на жаль, 17 жовтня в суботу він помер. Лікарі не змогли врятувати», – каже він.

Як повідомляє Дзеркало медіа, дитина померла у Коломийській лікарні. Хлопчик був вихованцем Печеніжинської школи-інтернату.

Додамо, що днями трирічна дівчинка з Миколаївщини, яка від 14 вересня лежала у реанімації Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ з важкою ковідною пневмонією, задихала самостійно.

Нагадаємо, що за минулу добу в Україні підтвердили у 4 766 людей, із них – 217 дітей. Яким є детальний потрет дитини, що інфікувалася Covid-19, читайте за посиланням


 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!